П'ятниця, 28.01.2022

ЯДС. Створення лепбуку "Світовий океан".

Передивіться, будь ласка, іще раз відео про 4 океани нашої планети; перегляньте матеріали підручника; скористайтеся нашими робочими зошитами. В інтерненті знайдіть загадки, приказки, цікаві фото про, на вашу думку, найцікавіший океан. А може хтось із вас поділиться інформацією про тварин або рослин, що є у С


вітовому океані. Вийшовши до школи, ми складемо лепбук(карту знань) "Світовий океан".










Математика. Додаю і віднімаю складені іменовані числа. Розв'язую задачі на рух. Порівнюю іменовані числа


Виконайте у своїх зошитах дані приклади. У кого зошит "№3000 вправ" вдома, виконуйте прямо в ньому. У кого немає, у зошиті для класних і домашніх робіт.

У підручнику №104 "Порівняй" Виконати письмово.
Задача 103.


Чи дамо відповідь на питання задачі одразу? (Ні.) Чому? ( Тому що не знаєио швидкість первоначальну). А чи зможемо дізнатися про це? (Так.) Яким чином? (Швидкість = відстань поділена на час.) Знаючи первоначальну швидкість, знаходимо другу швидкість. Відомо, що вона на 15 км/год менша. Менша - це відняти. Знайшли швидкість. Чи зможемо знайти час? Можемо. Як знаходимо час? (Час = відстань поділена на швидкість.) Успіхів!

Українська мова. Розпізнаю неозначену форму дієслова






Із наступного тексту випишіть слова в ліву колонку, що є дієсловами. А в правій колонці утворіть від виписаних з лівої колонки -  дієслова неозначеної форми.


Літературне читання. Олена Герасимова. Несподіване знайомство

Прочитайте текст на сторінках 56-59 підручника. Прочитайте його своїм батькам, братам  або сестричкам. Після того прочитайте його в особах.
Що нового ви дізналися? Хто така Еллісів? Чи хотіли б ви поспілкуватися з Богданою? Які б поставили їй запитання? Що найбільше вразило вас у розповіді? Дізнайся  в інтернеті про долю інших дітей Ярослава Мудрого.















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога